| Právě je pát 31. říj. 2025 14:33 | |
| 99% VEŠKERÝCH VAŠICH OTÁZEK JE ZDE ZODPOVĚZENO. | |
| Pro nedostatek času na textové odpovědi jsem nové registrace do poradny dočasně zastavil. | |
| Ke čtení důležitých příspěvků registraci nepotřebujete. | |
| Raději pracuji se psy než s klávesnicí. Chcete-li mé odpovědi na své dotazy, zavolejte, nebo přijeďte na Freesobotu. | |
| Děkuji všem, kteří podporují náš spolek Mikroazyl Vlčáry z.s. - azyl pro velké psy s nestandardním chováním. | |
| Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina | 
|     | Stránka 1 z 1 | [ Příspěvků: 26 ] | 
|  | Předchozí téma | Následující téma |  | |||||
| Autor | Zpráva | ||||
|---|---|---|---|---|---|
| Nikyšek | 
 | ||||
| 
 Registrován: pon 13. zář. 2010 10:25 Příspěvky: 3 Bydliště: Trnava | 
 | ||||
| Nahoru |  | ||||
|  | |||||
| Eva Štemberová | 
 | |||||
| 
 Registrován: čtv 09. lis. 2006 21:21 Příspěvky: 8242 Bydliště: Luční Chvojno | 
 | |||||
| Nahoru |  | |||||
|  | ||||||
| Petra | 
 | ||||
| 
 Registrován: pon 12. čer. 2006 10:23 Příspěvky: 2716 Bydliště: Praha - Kobylisy | 
 | ||||
| Nahoru |  | ||||
|  | |||||
| Eva Štemberová | 
 | |||||
| 
 | |||||
| Nahoru |  | |||||
|  | ||||||
| Petra | 
 | ||||
| 
 Registrován: pon 12. čer. 2006 10:23 Příspěvky: 2716 Bydliště: Praha - Kobylisy | 
 | ||||
| Nahoru |  | ||||
|  | |||||
| Eva Štemberová | 
 | |||||
| 
 | |||||
| Nahoru |  | |||||
|  | ||||||
| Petra | 
 | ||||
| 
 | ||||
| Nahoru |  | ||||
|  | |||||
| Nikyšek | 
 | ||||
| 
 | ||||
| Nahoru |  | ||||
|  | |||||
| zuzkafuny | 
 | ||||
| 
 Registrován: pon 30. srp. 2010 16:24 Příspěvky: 65 Bydliště: slovensko | 
 | ||||
| Nahoru |  | ||||
|  | |||||
| kacmelina | 
 | |||
| 
 Registrován: čtv 23. zář. 2010 11:59 Příspěvky: 6 Bydliště: Kralupy nad vltavou | 
 | |||
| Nahoru |  | |||
|  | ||||
| Nikyšek | 
 | ||||
| 
 | ||||
| Nahoru |  | ||||
|  | |||||
| Eva Štemberová | 
 | |||||
| 
 | |||||
| Nahoru |  | |||||
|  | ||||||
| Irena Šaldová | 
 | ||||
| 
 Registrován: sob 09. led. 2010 18:21 Příspěvky: 74 Bydliště: Železný Brod | 
 | ||||
| Nahoru |  | ||||
|  | |||||
| Petra | 
 | ||||
| 
 | ||||
| Nahoru |  | ||||
|  | |||||
| Eva Štemberová | 
 | |||||
| 
 | |||||
| Nahoru |  | |||||
|  | ||||||
| Irena Šaldová | 
 | ||||
| 
 Registrován: sob 09. led. 2010 18:21 Příspěvky: 74 Bydliště: Železný Brod | 
 | ||||
| Nahoru |  | ||||
|  | |||||
| Petra | 
 | ||||
| 
 | ||||
| Nahoru |  | ||||
|  | |||||
| marlli | 
 | ||||
| 
 Registrován: pon 08. dub. 2013 17:47 Příspěvky: 8 Bydliště: Teplice | 
 | ||||
| Nahoru |  | ||||
|  | |||||
| marlli | 
 | ||||
| 
 | ||||
| Nahoru |  | ||||
|  | |||||
| Eva Štemberová | 
 | |||||
| 
 | |||||
| Nahoru |  | |||||
|  | ||||||
| marlli | 
 | ||||
| 
 | ||||
| Nahoru |  | ||||
|  | |||||
| Eva Štemberová | 
 | |||||
| 
 | |||||
| Nahoru |  | |||||
|  | ||||||
| Zita | 
 | ||||
| 
 Registrován: pon 10. lis. 2008 11:45 Příspěvky: 2873 Bydliště: Řiťka | 
 | ||||
| Nahoru |  | ||||
|  | |||||
| marlli | 
 | ||||
| 
 | ||||
| Nahoru |  | ||||
|  | |||||
| Anička Bylinka | 
 | ||||
| 
 Registrován: ned 16. led. 2011 17:29 Příspěvky: 3985 Bydliště: Ostrov u Macochy | 
 | ||||
| Nahoru |  | ||||
|  | |||||
| Eva Štemberová | 
 | |||||
| 
 | |||||
| Nahoru |  | |||||
|  | ||||||
|     | Stránka 1 z 1 | [ Příspěvků: 26 ] | 
| Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina | 
|  | Kdo je online |  | ||
| Uživatelé procházející tuto poradnu: Žádní registrovaní uživatelé a 38 návštevníků | 
| Nemůžete zakládat nová témata v této poradně Nemůžete odpovídat v této poradně Nemůžete upravovat své příspěvky v této poradně Nemůžete mazat své příspěvky v této poradně Nemůžete přikládat soubory v této poradně | 

....neviem ako sa mam k nej v danej situacii zachovat a ako ju zbavit strachu ???
  ....neviem ako sa mam k nej v danej situacii zachovat a ako ju zbavit strachu ???

som pri nej v pohode aby to citila ze to nic nieje,pripadne ju trosku vysmejem ale nic nepomaha,ked tam chvlku vydrzi davam jej odmenu ale odmieta si ju v kuplni zobrat(ked je uz mimo tej miestnosti hned si ju zobere)...boji sa vani az tak ze sa z nej vkuse snazi vyskocit a nieje to bohvieco kedze vazi polovicku zo mna a obcas je mi tazke ju tam udrzat alebo po jej vyskoceni ju tam zase zdvihnut...........a ani neviem ci je to spravne,co myslite?-ak mi vyskoci z vane mam ju tam zase dat a az po mojom dovoleni ju pustit? alebo je to zle ked ju tam tak nasilu musim zase dat?
  som pri nej v pohode aby to citila ze to nic nieje,pripadne ju trosku vysmejem ale nic nepomaha,ked tam chvlku vydrzi davam jej odmenu ale odmieta si ju v kuplni zobrat(ked je uz mimo tej miestnosti hned si ju zobere)...boji sa vani az tak ze sa z nej vkuse snazi vyskocit a nieje to bohvieco kedze vazi polovicku zo mna a obcas je mi tazke ju tam udrzat alebo po jej vyskoceni ju tam zase zdvihnut...........a ani neviem ci je to spravne,co myslite?-ak mi vyskoci z vane mam ju tam zase dat a az po mojom dovoleni ju pustit? alebo je to zle ked ju tam tak nasilu musim zase dat? 

to se točí v tý vaně jako blázen a snaží se mi ten ocas za každou cenu vytáhnout z ruky.... když už mi teda dovolí ho namočit tak už po něm chci moc aby si ho nechal i vydrbat šamponem
 to se točí v tý vaně jako blázen a snaží se mi ten ocas za každou cenu vytáhnout z ruky.... když už mi teda dovolí ho namočit tak už po něm chci moc aby si ho nechal i vydrbat šamponem  . Přitom ho nebolí a nic snim nemá... když je mimo vanu můžu ho i za něj "tahat" a bere to jako hru a vše ok... tak už nevim
 . Přitom ho nebolí a nic snim nemá... když je mimo vanu můžu ho i za něj "tahat" a bere to jako hru a vše ok... tak už nevim  začala sem tam brát první tu naší druhou a jeho sem nechala sedet vedle vany aby vedel ze ona se taky neboji tak on taky nema ceho se bat... a najednou sme prisli domu z prochazky... ja řekla Shao hop a místo ní tam dobrovolně zkočil on
  začala sem tam brát první tu naší druhou a jeho sem nechala sedet vedle vany aby vedel ze ona se taky neboji tak on taky nema ceho se bat... a najednou sme prisli domu z prochazky... ja řekla Shao hop a místo ní tam dobrovolně zkočil on  ale ten ocasek je stale boj
 ale ten ocasek je stale boj 
 ocs se taky poddá. zkus to nejdřív nasucho a až pak i s vodou. Ale já s tím tyráty nedělám, prostě mají povel a pak se chovám podle toho, zda povel dodržují nebo ne.
  ocs se taky poddá. zkus to nejdřív nasucho a až pak i s vodou. Ale já s tím tyráty nedělám, prostě mají povel a pak se chovám podle toho, zda povel dodržují nebo ne. na suchej mu muzu hmatat jak chci a i tou sprchou přez něj mužu jezdit, ale jakmile z tý sprchy tece voda tak silou tahne ocas mezi nohy a toci se jak blbec a muzu davat povel jak chci.... je fakt ze kdyz uz hodne zarvu tak stoji jak přikovanej ale prozměnu si snaží sednout abych na ten ocas nemohla...
  na suchej mu muzu hmatat jak chci a i tou sprchou přez něj mužu jezdit, ale jakmile z tý sprchy tece voda tak silou tahne ocas mezi nohy a toci se jak blbec a muzu davat povel jak chci.... je fakt ze kdyz uz hodne zarvu tak stoji jak přikovanej ale prozměnu si snaží sednout abych na ten ocas nemohla...  a pohrála bych si s vodou - studená až vlažná. Ale jak píši, já je dávám do vany tak málo, že to nijak neřeším. A když si chtěli sedat, tak jsem jim dala ruku pod břicho.
 a pohrála bych si s vodou - studená až vlažná. Ale jak píši, já je dávám do vany tak málo, že to nijak neřeším. A když si chtěli sedat, tak jsem jim dala ruku pod břicho.