| Právě je pát 31. říj. 2025 23:17 | |
| 99% VEŠKERÝCH VAŠICH OTÁZEK JE ZDE ZODPOVĚZENO. | |
| Pro nedostatek času na textové odpovědi jsem nové registrace do poradny dočasně zastavil. | |
| Ke čtení důležitých příspěvků registraci nepotřebujete. | |
| Raději pracuji se psy než s klávesnicí. Chcete-li mé odpovědi na své dotazy, zavolejte, nebo přijeďte na Freesobotu. | |
| Děkuji všem, kteří podporují náš spolek Mikroazyl Vlčáry z.s. - azyl pro velké psy s nestandardním chováním. | |
| Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina | 
|     | Stránka 1 z 1 | [ Příspěvků: 8 ] | 
|  | Předchozí téma | Následující téma |  | |||||
| Autor | Zpráva | ||||
|---|---|---|---|---|---|
| Undertaker | 
 | ||||
| 
 Registrován: čtv 25. pro. 2008 03:29 Příspěvky: 539 Bydliště: Praha / Rabštejnská Lhota | 
 | ||||
| Nahoru |  | ||||
|  | |||||
| Mellorn | 
 | ||||
| 
 Registrován: pon 31. bře. 2008 13:20 Příspěvky: 1504 Bydliště: Praha-Vysehrad | 
 | ||||
| Nahoru |  | ||||
|  | |||||
| Ela | 
 | ||||
| 
 Registrován: pát 28. lis. 2008 15:33 Příspěvky: 85 Bydliště: Praha | 
 | ||||
| Nahoru |  | ||||
|  | |||||
| Mellorn | 
 | ||||
| 
 Registrován: pon 31. bře. 2008 13:20 Příspěvky: 1504 Bydliště: Praha-Vysehrad | 
 | ||||
| Nahoru |  | ||||
|  | |||||
| zbynek | 
 | |||||
| 
 Registrován: ned 09. zář. 2007 23:48 Příspěvky: 1267 Bydliště: Praha / Tábor | 
 | |||||
| Nahoru |  | |||||
|  | ||||||
| Undertaker | 
 | ||||
| 
 Registrován: čtv 25. pro. 2008 03:29 Příspěvky: 539 Bydliště: Praha / Rabštejnská Lhota | 
 | ||||
| Nahoru |  | ||||
|  | |||||
| Desenský | 
 | |||||
| 
 Registrován: pon 27. úno. 2006 20:53 Příspěvky: 6751 Bydliště: Vlčáry | 
 | |||||
| Nahoru |  | |||||
|  | ||||||
| Undertaker | 
 | ||||
| 
 | ||||
| Nahoru |  | ||||
|  | |||||
|     | Stránka 1 z 1 | [ Příspěvků: 8 ] | 
| Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina | 
|  | Kdo je online |  | ||
| Uživatelé procházející tuto poradnu: Žádní registrovaní uživatelé a 18 návštevníků | 
| Nemůžete zakládat nová témata v této poradně Nemůžete odpovídat v této poradně Nemůžete upravovat své příspěvky v této poradně Nemůžete mazat své příspěvky v této poradně Nemůžete přikládat soubory v této poradně | 

s cestováním vlakem. Štěndo ČV mi odrostlo do půl roka a když nastoupíme první do kupečka, hlídá ho. Bez problémů tam můžou moji známí třeba ze školy, ale to je asi tak všechno. Ikdyž spí, tak pokud otevře dveře někdo jinej, sedne a začne výhružně blafat. Navíc když jsem usnul a průvodčí se mě jala budit, prakticky ji tamodtud vyhnal. Většinou zůstane klidně i ležet, ale musí se ozvat než tam je. Než vytáhnu doklady, tak si blafe Potom průvodčí odejde a je klid, ale rád bych to utnul dřív, než se to začne stupňovat. Děkuji za radu.
  s cestováním vlakem. Štěndo ČV mi odrostlo do půl roka a když nastoupíme první do kupečka, hlídá ho. Bez problémů tam můžou moji známí třeba ze školy, ale to je asi tak všechno. Ikdyž spí, tak pokud otevře dveře někdo jinej, sedne a začne výhružně blafat. Navíc když jsem usnul a průvodčí se mě jala budit, prakticky ji tamodtud vyhnal. Většinou zůstane klidně i ležet, ale musí se ozvat než tam je. Než vytáhnu doklady, tak si blafe Potom průvodčí odejde a je klid, ale rád bych to utnul dřív, než se to začne stupňovat. Děkuji za radu.

mě hlídá kupé,když tam je ona jako  jediný pes,stačí,když potom někdo otevře dveře a začne taky dělat vrrr. po chvíli přestane,většinou jí říkám,že se ohlídám sama,co blbne. Průvodčí se jednou tak lekla,že mi potom strkala zpátky jízdenku malou škvírkou ve dveřích. Je na vodítku s košem,takže nemohla nic říct....
  mě hlídá kupé,když tam je ona jako  jediný pes,stačí,když potom někdo otevře dveře a začne taky dělat vrrr. po chvíli přestane,většinou jí říkám,že se ohlídám sama,co blbne. Průvodčí se jednou tak lekla,že mi potom strkala zpátky jízdenku malou škvírkou ve dveřích. Je na vodítku s košem,takže nemohla nic říct....
 . Ale zase jsme hezcí
. Ale zase jsme hezcí