| Právě je pát 31. říj. 2025 19:22 | |
| 99% VEŠKERÝCH VAŠICH OTÁZEK JE ZDE ZODPOVĚZENO. | |
| Pro nedostatek času na textové odpovědi jsem nové registrace do poradny dočasně zastavil. | |
| Ke čtení důležitých příspěvků registraci nepotřebujete. | |
| Raději pracuji se psy než s klávesnicí. Chcete-li mé odpovědi na své dotazy, zavolejte, nebo přijeďte na Freesobotu. | |
| Děkuji všem, kteří podporují náš spolek Mikroazyl Vlčáry z.s. - azyl pro velké psy s nestandardním chováním. | |
| Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina | 
|     | Stránka 1 z 1 | [ Příspěvků: 22 ] | 
|  | Předchozí téma | Následující téma |  | |||||
| Autor | Zpráva | ||||
|---|---|---|---|---|---|
| Albi | 
 | ||||
| 
 Registrován: ned 20. dub. 2008 18:05 Příspěvky: 99 Bydliště: Ústí nad Labem | 
 | ||||
| Nahoru |  | ||||
|  | |||||
| rea | 
 | |||||
| 
 Registrován: pon 12. čer. 2006 20:53 Příspěvky: 928 Bydliště: SR Jablonica | 
 | |||||
| Nahoru |  | |||||
|  | ||||||
| Albi | 
 | ||||
| 
 | ||||
| Nahoru |  | ||||
|  | |||||
| rea | 
 | |||||
| 
 | |||||
| Nahoru |  | |||||
|  | ||||||
| Albi | 
 | ||||
| 
 | ||||
| Nahoru |  | ||||
|  | |||||
| rea | 
 | |||||
| 
 | |||||
| Nahoru |  | |||||
|  | ||||||
| davidkova renata | 
 | ||||
| 
 Registrován: pon 12. čer. 2006 07:24 Příspěvky: 768 Bydliště: Praha | 
 | ||||
| Nahoru |  | ||||
|  | |||||
| rea | 
 | |||||
| 
 | |||||
| Nahoru |  | |||||
|  | ||||||
| Desenský | 
 | |||
| 
 Registrován: pon 27. úno. 2006 20:53 Příspěvky: 6751 Bydliště: Vlčáry | ||||
| Nahoru |  | |||
|  | ||||
| Albi | 
 | ||||
| 
 | ||||
| Nahoru |  | ||||
|  | |||||
| Bobina | 
 | ||||
| 
 Registrován: pon 14. pro. 2009 19:37 Příspěvky: 6 Bydliště: Prostějov | 
 | ||||
| Nahoru |  | ||||
|  | |||||
| Eva Štemberová | 
 | |||||
| 
 Registrován: čtv 09. lis. 2006 21:21 Příspěvky: 8242 Bydliště: Luční Chvojno | 
 | |||||
| Nahoru |  | |||||
|  | ||||||
| Bobina | 
 | ||||
| 
 | ||||
| Nahoru |  | ||||
|  | |||||
| pajda | 
 | ||||
| 
 Registrován: ned 30. pro. 2007 20:17 Příspěvky: 206 Bydliště: Praha 5 - Smíchov | 
 | ||||
| Nahoru |  | ||||
|  | |||||
| Bobina | 
 | ||||
| 
 | ||||
| Nahoru |  | ||||
|  | |||||
| Desenský | 
 | |||||
| 
 Registrován: pon 27. úno. 2006 20:53 Příspěvky: 6751 Bydliště: Vlčáry | 
 | |||||
| Nahoru |  | |||||
|  | ||||||
| Bobina | 
 | ||||
| 
 | ||||
| Nahoru |  | ||||
|  | |||||
| Desenský | 
 | |||||
| 
 | |||||
| Nahoru |  | |||||
|  | ||||||
| Lucie Folprechtová | 
 | ||||
| 
 Registrován: ned 21. zář. 2008 09:14 Příspěvky: 61 Bydliště: Brandýs nad Labem | 
 | ||||
| Nahoru |  | ||||
|  | |||||
| Desenský | 
 | |||||
| 
 | |||||
| Nahoru |  | |||||
|  | ||||||
| petra_eng | 
 | |||
| 
 Registrován: pon 02. čer. 2014 20:48 Příspěvky: 1 Bydliště: Most | 
 | |||
| Nahoru |  | |||
|  | ||||
| Desenský | 
 | |||||
| 
 | |||||
| Nahoru |  | |||||
|  | ||||||
|     | Stránka 1 z 1 | [ Příspěvků: 22 ] | 
| Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina | 
|  | Kdo je online |  | ||
| Uživatelé procházející tuto poradnu: Žádní registrovaní uživatelé a 21 návštevníků | 
| Nemůžete zakládat nová témata v této poradně Nemůžete odpovídat v této poradně Nemůžete upravovat své příspěvky v této poradně Nemůžete mazat své příspěvky v této poradně Nemůžete přikládat soubory v této poradně | 

nevím co to způsobilo, možná vysavač který jsem jakoby náhodou nechala v pokoji a ona kolem něj párkrát prošla. Každopádně věc se má tak, že venku je v pohodě, lítá, je veselá.....jak přijdem domů, ocásek má až na břiše, chvíli třeba leží s náma na gauči a najednou jde úplně sklesle do vedlejšího pokoje, kde je špinavé prádlo, ona se do něj zahrabe a tam leží. Když jí vezmem k nám, tak se občas začne i klepat. Je jak hromádka neštěstí....vždycky byla doma v pohodě, hrála si, obskakovala si svojí deku a teď?občas jí ke hře strhnu, jenže jak skončíme, tak zas uši dolu, hlavu při zemi, ocas na břiše a zas jde do toho svýho kutlochu
 nevím co to způsobilo, možná vysavač který jsem jakoby náhodou nechala v pokoji a ona kolem něj párkrát prošla. Každopádně věc se má tak, že venku je v pohodě, lítá, je veselá.....jak přijdem domů, ocásek má až na břiše, chvíli třeba leží s náma na gauči a najednou jde úplně sklesle do vedlejšího pokoje, kde je špinavé prádlo, ona se do něj zahrabe a tam leží. Když jí vezmem k nám, tak se občas začne i klepat. Je jak hromádka neštěstí....vždycky byla doma v pohodě, hrála si, obskakovala si svojí deku a teď?občas jí ke hře strhnu, jenže jak skončíme, tak zas uši dolu, hlavu při zemi, ocas na břiše a zas jde do toho svýho kutlochu 

má svůj svět. Nejhorší je, že pořádně netuším jak jí zvednout to sebevědomí...nelituju jí, jednám s ní klidně(to jsem se musela naučit). Přesto mi občas spadne zas dolu jako zrovna tento týden
 má svůj svět. Nejhorší je, že pořádně netuším jak jí zvednout to sebevědomí...nelituju jí, jednám s ní klidně(to jsem se musela naučit). Přesto mi občas spadne zas dolu jako zrovna tento týden 

snad nebude Bára ten případ....jako štěně jí našli na E55 Dubí, skončila v útullku, pak si jí vzali nějací lidé, kteří jí asi za 3 měsíce vrátili s tím, že jí prostě nezvládaj(6 měsíční 3kilový mimino
 snad nebude Bára ten případ....jako štěně jí našli na E55 Dubí, skončila v útullku, pak si jí vzali nějací lidé, kteří jí asi za 3 měsíce vrátili s tím, že jí prostě nezvládaj(6 měsíční 3kilový mimino  když je vyladěná, je suprová...milá k lidem, ke psům, lítá, veselá, prostě správnej teriér jak má být, v tomhle rozpoložení by jí i ty agility stopro bavili. Jenže pak se NĚCO stane a je tam kde byla. Pane Desenský...jaký máte názor na ty bowenky?někde tady jsem četla, že fenku je nejlepší "očistit" v době hárání?může jí to pomoct?plus samozřejmě pár rad nám. Na freečko určitě zas přijedu.
 když je vyladěná, je suprová...milá k lidem, ke psům, lítá, veselá, prostě správnej teriér jak má být, v tomhle rozpoložení by jí i ty agility stopro bavili. Jenže pak se NĚCO stane a je tam kde byla. Pane Desenský...jaký máte názor na ty bowenky?někde tady jsem četla, že fenku je nejlepší "očistit" v době hárání?může jí to pomoct?plus samozřejmě pár rad nám. Na freečko určitě zas přijedu.
 Začala to dělat asi před třemi měsíci, pak měla asi čtrnáct dní pauzu a teď to dělá ještě víc. Vůbec si nedovedu vysvětlit proč to dělá a už vůbec, jak ji pomoct. Proto se s touto prosbičkou obracím na Vás. Napadlo mě, že to mohlo způsobit naše mimčo...večer,když jsem ho převlékala plakával, protože se bál mého stínu nad sebou. To jsem už vyřešila a přestal plakat, Terka se taky na pár týdnů přestala bát. Teď malej už nebrečí, ale Terka se začala bát ještě víc. Nevím, co  se v té její malé nosaté hlavě odehrává.....
  Začala to dělat asi před třemi měsíci, pak měla asi čtrnáct dní pauzu a teď to dělá ještě víc. Vůbec si nedovedu vysvětlit proč to dělá a už vůbec, jak ji pomoct. Proto se s touto prosbičkou obracím na Vás. Napadlo mě, že to mohlo způsobit naše mimčo...večer,když jsem ho převlékala plakával, protože se bál mého stínu nad sebou. To jsem už vyřešila a přestal plakat, Terka se taky na pár týdnů přestala bát. Teď malej už nebrečí, ale Terka se začala bát ještě víc. Nevím, co  se v té její malé nosaté hlavě odehrává.....  

I když už neplače......
  I když už neplače......