| Právě je pát 31. říj. 2025 15:51 | |
| 99% VEŠKERÝCH VAŠICH OTÁZEK JE ZDE ZODPOVĚZENO. | |
| Pro nedostatek času na textové odpovědi jsem nové registrace do poradny dočasně zastavil. | |
| Ke čtení důležitých příspěvků registraci nepotřebujete. | |
| Raději pracuji se psy než s klávesnicí. Chcete-li mé odpovědi na své dotazy, zavolejte, nebo přijeďte na Freesobotu. | |
| Děkuji všem, kteří podporují náš spolek Mikroazyl Vlčáry z.s. - azyl pro velké psy s nestandardním chováním. | |
| Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina | 
|     | Stránka 14 z 18 | [ Příspěvků: 867 ] | Přejít na stránku Předchozí 1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 Další | 
|  | Předchozí téma | Následující téma |  | |||||
| Autor | Zpráva | |||
|---|---|---|---|---|
| Desenský | 
 | |||
| 
 Registrován: pon 27. úno. 2006 20:53 Příspěvky: 6751 Bydliště: Vlčáry | ||||
| Nahoru |  | |||
|  | ||||
| Desenský | 
 | |||||
| 
 Registrován: pon 27. úno. 2006 20:53 Příspěvky: 6751 Bydliště: Vlčáry | 
 | |||||
| Nahoru |  | |||||
|  | ||||||
| Rynn | 
 | ||||
| 
 Registrován: úte 12. úno. 2008 20:59 Příspěvky: 2505 Bydliště: Praha 7, Holešovice | 
 | ||||
| Nahoru |  | ||||
|  | |||||
| Desenský | 
 | |||||
| 
 | |||||
| Nahoru |  | |||||
|  | ||||||
| Arabela | 
 | |||
| 
 Registrován: ned 21. lis. 2010 19:58 Příspěvky: 167 Bydliště: Praha | 
 | |||
| Nahoru |  | |||
|  | ||||
| Rynn | 
 | ||||
| 
 Registrován: úte 12. úno. 2008 20:59 Příspěvky: 2505 Bydliště: Praha 7, Holešovice | 
 | ||||
| Nahoru |  | ||||
|  | |||||
| zuzkafuny | 
 | ||||
| 
 Registrován: pon 30. srp. 2010 16:24 Příspěvky: 65 Bydliště: slovensko | 
 | ||||
| Nahoru |  | ||||
|  | |||||
| krishna | 
 | |||
| 
 Registrován: čtv 23. pro. 2010 12:37 Příspěvky: 3 Bydliště: Praha | 
 | |||
| Nahoru |  | |||
|  | ||||
| Essi | 
 | ||||
| 
 | ||||
| Nahoru |  | ||||
|  | |||||
| +Kristýna+ | 
 | ||||
| 
 Registrován: pát 10. pro. 2010 17:00 Příspěvky: 29 Bydliště: Kosořice 53 | 
 | ||||
| Nahoru |  | ||||
|  | |||||
| krishna | 
 | |||
| 
 | |||
| Nahoru |  | |||
|  | ||||
| Eva Štemberová | 
 | |||||
| 
 Registrován: čtv 09. lis. 2006 21:21 Příspěvky: 8242 Bydliště: Luční Chvojno | 
 | |||||
| Nahoru |  | |||||
|  | ||||||
| krishna | 
 | |||
| 
 | |||
| Nahoru |  | |||
|  | ||||
| zbynek | 
 | |||||
| 
 Registrován: ned 09. zář. 2007 23:48 Příspěvky: 1267 Bydliště: Praha / Tábor | 
 | |||||
| Nahoru |  | |||||
|  | ||||||
| +Kristýna+ | 
 | ||||
| 
 | ||||
| Nahoru |  | ||||
|  | |||||
| Eva Štemberová | 
 | |||||
| 
 | |||||
| Nahoru |  | |||||
|  | ||||||
| Mellorn | 
 | ||||
| 
 Registrován: pon 31. bře. 2008 13:20 Příspěvky: 1504 Bydliště: Praha-Vysehrad | 
 | ||||
| Nahoru |  | ||||
|  | |||||
| ajka | 
 | ||||
| 
 Registrován: úte 04. črc. 2006 14:55 Příspěvky: 5609 Bydliště: kraslice/ praha | 
 | ||||
| Nahoru |  | ||||
|  | |||||
| Mellorn | 
 | ||||
| 
 Registrován: pon 31. bře. 2008 13:20 Příspěvky: 1504 Bydliště: Praha-Vysehrad | 
 | ||||
| Nahoru |  | ||||
|  | |||||
| +Kristýna+ | 
 | ||||
| 
 | ||||
| Nahoru |  | ||||
|  | |||||
| Eva Štemberová | 
 | |||||
| 
 | |||||
| Nahoru |  | |||||
|  | ||||||
| +Kristýna+ | 
 | ||||
| 
 | ||||
| Nahoru |  | ||||
|  | |||||
| Eva Štemberová | 
 | |||||
| 
 | |||||
| Nahoru |  | |||||
|  | ||||||
| nikushiq | 
 | |||
| 
 Registrován: úte 28. pro. 2010 21:44 Příspěvky: 3 Bydliště: Košice | 
 | |||
| Nahoru |  | |||
|  | ||||
| +Kristýna+ | 
 | ||||
| 
 | ||||
| Nahoru |  | ||||
|  | |||||
| Eva Štemberová | 
 | |||||
| 
 | |||||
| Nahoru |  | |||||
|  | ||||||
| Indiánka | 
 | ||||
| 
 Registrován: sob 07. bře. 2009 23:22 Příspěvky: 2858 Bydliště: Ústí nad Labem-Bratislava | 
 | ||||
| Nahoru |  | ||||
|  | |||||
| Babu | 
 | |||
| 
 Registrován: stř 07. črc. 2010 11:16 Příspěvky: 12 Bydliště: chrudim | 
 | |||
| Nahoru |  | |||
|  | ||||
| Rika | 
 | ||||
| 
 Registrován: pát 26. bře. 2010 23:50 Příspěvky: 15 Bydliště: Liptov / Košice | 
 | ||||
| Nahoru |  | ||||
|  | |||||
| Eva Štemberová | 
 | |||||
| 
 | |||||
| Nahoru |  | |||||
|  | ||||||
| Rika | 
 | ||||
| 
 Registrován: pát 26. bře. 2010 23:50 Příspěvky: 15 Bydliště: Liptov / Košice | 
 | ||||
| Nahoru |  | ||||
|  | |||||
| +Kristýna+ | 
 | ||||
| 
 | ||||
| Nahoru |  | ||||
|  | |||||
| Jani | 
 | ||||
| 
 Registrován: pát 10. pro. 2010 17:12 Příspěvky: 534 Bydliště: Praha 8 | 
 | ||||
| Nahoru |  | ||||
|  | |||||
| Desenský | 
 | |||||
| 
 | |||||
| Nahoru |  | |||||
|  | ||||||
| Jani | 
 | ||||
| 
 | ||||
| Nahoru |  | ||||
|  | |||||
| kellee | 
 | ||||
| 
 Registrován: sob 10. dub. 2010 15:52 Příspěvky: 14 Bydliště: BB | 
 | ||||
| Nahoru |  | ||||
|  | |||||
| Indiánka | 
 | ||||
| 
 Registrován: sob 07. bře. 2009 23:22 Příspěvky: 2858 Bydliště: Ústí nad Labem-Bratislava | 
 | ||||
| Nahoru |  | ||||
|  | |||||
| Fenrizka | 
 | ||||
| 
 Registrován: čtv 29. led. 2009 13:16 Příspěvky: 531 Bydliště: Ústí nad Labem / Brno | 
 | ||||
| Nahoru |  | ||||
|  | |||||
| Mili958 | 
 | |||
| 
 Registrován: stř 05. led. 2011 12:45 Příspěvky: 1 Bydliště: Praha | 
 | |||
| Nahoru |  | |||
|  | ||||
| Desenský | 
 | |||||
| 
 | |||||
| Nahoru |  | |||||
|  | ||||||
| Lex | 
 | |||
| 
 Registrován: pát 16. črc. 2010 22:43 Příspěvky: 196 Bydliště: Týniště nad Orlicí | 
 | |||
| Nahoru |  | |||
|  | ||||
| Essi | 
 | ||||
| 
 | ||||
| Nahoru |  | ||||
|  | |||||
| JanaV | 
 | |||
| 
 Registrován: pon 17. bře. 2008 14:06 Příspěvky: 270 Bydliště: Kladno | 
 | |||
| Nahoru |  | |||
|  | ||||
| Desenský | 
 | |||||
| 
 | |||||
| Nahoru |  | |||||
|  | ||||||
| novkav | 
 | ||||
| 
 Registrován: úte 25. led. 2011 20:16 Příspěvky: 7 Bydliště: Lutín | 
 | ||||
| Nahoru |  | ||||
|  | |||||
| Pavlína Čejková | 
 | |||
| 
 Registrován: ned 06. úno. 2011 18:21 Příspěvky: 2 Bydliště: Czech Republic | 
 | |||
| Nahoru |  | |||
|  | ||||
| Essi | 
 | ||||
| 
 | ||||
| Nahoru |  | ||||
|  | |||||
| Pavlína Čejková | 
 | |||
| 
 Registrován: ned 06. úno. 2011 18:21 Příspěvky: 2 Bydliště: Czech Republic | 
 | |||
| Nahoru |  | |||
|  | ||||
| Jani | 
 | ||||
| 
 | ||||
| Nahoru |  | ||||
|  | |||||
| Eva Štemberová | 
 | |||||
| 
 | |||||
| Nahoru |  | |||||
|  | ||||||
|     | Stránka 14 z 18 | [ Příspěvků: 867 ] | Přejít na stránku Předchozí 1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 Další | 
| Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina | 
|  | Kdo je online |  | ||
| Uživatelé procházející tuto poradnu: Žádní registrovaní uživatelé a 27 návštevníků | 
| Nemůžete zakládat nová témata v této poradně Nemůžete odpovídat v této poradně Nemůžete upravovat své příspěvky v této poradně Nemůžete mazat své příspěvky v této poradně Nemůžete přikládat soubory v této poradně | 

ale tie psíky na vodítkach... ajajaaaaj... nikto sa nechce navravieť na spoločnú prechádzku, lebo všetci tu majú mini psíky a ten môj krtko sa im nejako nepozdáva
 ale tie psíky na vodítkach... ajajaaaaj... nikto sa nechce navravieť na spoločnú prechádzku, lebo všetci tu majú mini psíky a ten môj krtko sa im nejako nepozdáva   lebo huláka furt... dám sadni, chytím čumák, kým kľudne nekuká na mňa, potom dám k nohe ideme a ako vstane zas huláka... tak to robím dokola... až nakoniec psík niekam zájde... a keď ho nevidí tak je pokoj...
 lebo huláka furt... dám sadni, chytím čumák, kým kľudne nekuká na mňa, potom dám k nohe ideme a ako vstane zas huláka... tak to robím dokola... až nakoniec psík niekam zájde... a keď ho nevidí tak je pokoj...

.Samozdřejmě jsem to zavinila já protože jsem ho nechala aby si na něj dovolil jinej pes ale snažím se to napravit.Teď vím co je správný-bránit si svýho psa protože on to teď řeší za mě
.Samozdřejmě jsem to zavinila já protože jsem ho nechala aby si na něj dovolil jinej pes ale snažím se to napravit.Teď vím co je správný-bránit si svýho psa protože on to teď řeší za mě 

.Byla jsem s dětma na dvorku a Baddyho jsem měla na stopovačce,byly otevřený vrata.Vběhli nám tam dva pekinézové které majitelka pustila na volno.Uviděla jsem je když už byli na dvorku a neměla jsem moc času, tak jsem se snažila rychle vrátit k Baddymu abych ho zadržela protože jsem zrovna stopku nedržela v ruce,stopku jsem si stihla přidržet ale on se hned  dral dopředu
 .Byla jsem s dětma na dvorku a Baddyho jsem měla na stopovačce,byly otevřený vrata.Vběhli nám tam dva pekinézové které majitelka pustila na volno.Uviděla jsem je když už byli na dvorku a neměla jsem moc času, tak jsem se snažila rychle vrátit k Baddymu abych ho zadržela protože jsem zrovna stopku nedržela v ruce,stopku jsem si stihla přidržet ale on se hned  dral dopředu  ale já jsem ho stáhla za sebe a vyrazila jsem ke psům a zařvala jsem na ně "mazej domů" oni se zastavili.Baddyho držel synovec ale vysmekl se mu, a okamžitě běžel předemě ke psům, zavrčeli na sebe,já jsem Badda hned stáhla za sebe a řekla mu zůstaň,majitelka si pro svě útěkáře došla.Pak Baddy ještě několikrát očuchával místo kde stáli ti psi a na roh baráku se vyčůral.
  ale já jsem ho stáhla za sebe a vyrazila jsem ke psům a zařvala jsem na ně "mazej domů" oni se zastavili.Baddyho držel synovec ale vysmekl se mu, a okamžitě běžel předemě ke psům, zavrčeli na sebe,já jsem Badda hned stáhla za sebe a řekla mu zůstaň,majitelka si pro svě útěkáře došla.Pak Baddy ještě několikrát očuchával místo kde stáli ti psi a na roh baráku se vyčůral.

)
) ale vazne.Vim,ze pes je na cloveka napojenej,akorat si neuvedomuju,ze bych se citila jinak nebo mela jine myslenky. Na te vlci akci to bylo opravdu vyborne a prekvapilo me to,jak krasne fungovala a jak se hezky chovala k tem cubam.Dokonce potom tu jednu,ktera ji leze az do drzky jen tak nezne okusovala po nejake dobe,kdyz se spolu valely po zemi.A to jsem mela obavy,ze to  bude jak ji znam,takze zadne pozitivni mysleni tam nebylo.....Na Vlcarech funguje taky relativne dobre i na privolani, ale bez kose uz bych ji tam nepustila.par jedincu,ktere nemusi se tam vzdycky najde.Ale na venceni v praze nefunguje skoro vubec....
  ale vazne.Vim,ze pes je na cloveka napojenej,akorat si neuvedomuju,ze bych se citila jinak nebo mela jine myslenky. Na te vlci akci to bylo opravdu vyborne a prekvapilo me to,jak krasne fungovala a jak se hezky chovala k tem cubam.Dokonce potom tu jednu,ktera ji leze az do drzky jen tak nezne okusovala po nejake dobe,kdyz se spolu valely po zemi.A to jsem mela obavy,ze to  bude jak ji znam,takze zadne pozitivni mysleni tam nebylo.....Na Vlcarech funguje taky relativne dobre i na privolani, ale bez kose uz bych ji tam nepustila.par jedincu,ktere nemusi se tam vzdycky najde.Ale na venceni v praze nefunguje skoro vubec....  nevim,no...
 nevim,no...
 .Neviem či to nemôže byť spôsobené tým, že keď bol malý tak vždy keď k nemu prišiel pes, tak som ho zobrala na ruky
 .Neviem či to nemôže byť spôsobené tým, že keď bol malý tak vždy keď k nemu prišiel pes, tak som ho zobrala na ruky   . A teraz neviem ako to napraviť
 . A teraz neviem ako to napraviť  ](./images/smilies/eusa_wall.gif) 
  ,můžeš to více vysvětlit?
   ,můžeš to více vysvětlit?

než jsem ho stáhla k sobě tak agresor na něj zaútočil první(šel mu na krk)odtáhla jsem Baddyho za sebe,agresora jsem od nás odehnala.Odběhl o kus dál ale měl tendeci se vracet tak jsem na něj ještě parkarát zařvala ať táhne domů jinak že mu nakopu zadek,pak ztratil zájem ale raději jsem to neriskovala a šli jsme jinou cestou zpátky domů.Zahrála jsem to do autu,teda snažila jsem se aby na to co nejrychleji zapoměl
než jsem ho stáhla k sobě tak agresor na něj zaútočil první(šel mu na krk)odtáhla jsem Baddyho za sebe,agresora jsem od nás odehnala.Odběhl o kus dál ale měl tendeci se vracet tak jsem na něj ještě parkarát zařvala ať táhne domů jinak že mu nakopu zadek,pak ztratil zájem ale raději jsem to neriskovala a šli jsme jinou cestou zpátky domů.Zahrála jsem to do autu,teda snažila jsem se aby na to co nejrychleji zapoměl  .
 .  asi jsem zase klesla za to že jsem ho neubránila
 asi jsem zase klesla za to že jsem ho neubránila

, kdyz pujde druhy a nahodou mu pes ocicha drsticku tak vyjede asi taky...
 , kdyz pujde druhy a nahodou mu pes ocicha drsticku tak vyjede asi taky...   na Vlcarech vyjel po psech jenom kdyz mu ocichavali hlavu... a hrozne me prekvapilo kdyz tady ve vesnici chtel  startovat po psovi co mu chtel oliznout pysky a vypadalo to jako pratelske gesto, podrizeni se...
 na Vlcarech vyjel po psech jenom kdyz mu ocichavali hlavu... a hrozne me prekvapilo kdyz tady ve vesnici chtel  startovat po psovi co mu chtel oliznout pysky a vypadalo to jako pratelske gesto, podrizeni se...